Harpskola

Stina Hellberg Agback grundade Harpskola och har undervisat sedan 2007. Eftersom långt ifrån alla kommuner erbjuder undervisning i harpa, och Uppsala Kulturskola inte har möjlighet att acceptera mycket unga eller vuxna elever, så började hon erbjuda möjligheten att undervisas på en privat harpskola. Så uppkom Harpskolan!

Idag uppträder Stina Hellberg Agback improvisationsharpist. Hon har hörts på festivaler och arenor med sina grupper Trilobit, Stina Hellberg Agback/Jonas Isaksson Quartet och duon Eva Lindal/Stina Hellberg Agback samt många andra projekt.

Vi är så stolta över Harpskolans grundare!

”Engagerad lärare som inspirerar”

”Det är roligt med en engagerad lärare som inspirerar och uppmuntrar! Och även att få lära sig rätt teknik är så tacksamt.”

Maria, elev på Harpskolan

”Det bästa med harplektionerna är att få lära sig hur man spelar fina sånger. Man skapar något fint för familj och  vänner.”

”Att spela konserter är också jätteroligt!”

Elev på harpskolan

”De vackra tonerna och känslan i harpmusiken är det bästa med harpan”

Elev på Harpskolan