Terminsstart med Harpskolan!

Hej alla harpister! nnHoppas ni har haft en fantastisk sommar fylld med sol, bad och avkoppling. Nu är det äntligen dags att dra igång igen efter semestern och vi på Harpskolan är så glada att få välkomna er tillbaka till terminsstarten! Vi hoppas att ni har haft möjlighet att öva och hålla igång under sommaren, för nu är det dags att ta tag i harpan igen och fortsätta utvecklas som harpister, musiker och människor.

n

Vi har massor av spännande planer för höstterminen och ser fram emot att dela dem med er. För er som är nya på skolan vill vi passa på att säga ett extra varmt välkomnande. Vi är glada att ni har valt att lära er spela harpa hos Harpskolan och vi är säkra på att ni kommer att trivas och utvecklas här.nnHarpa är ett fantastiskt instrument med en rik historia och vi är stolta över att få vara en del av er musikaliska resa. Under höstterminen kommer vi att erbjuda en rad olika lektioner och aktiviteter för att hjälpa er att växa som harpister. Vi erbjuder individuella lektioner där ni får möjlighet att arbeta med er teknik, musikalitet och repertoar.

nn

Förutom lektioner kommer vi även att bjuda in elever från Harpakademien till workshops och konserter där ni får möjlighet att lära er av och inspireras av professionella harpister. Harpakademien bjuder även på en mitterminskonsert i oktober så håll ögonen öppna efter biljetter till den!

nn

Tillsammans kommer vi att skapa vacker musik och ha en fantastisk termin! Väl mött och lycka till med höstens harpalektioner! nnMed vänliga hälsningar, nHarpskolan Stockholm


Publicerat

i

av

Etiketter: